تاریخ انتشار: شنبه 1403/01/25 - 09:18
کد خبر: 501181

گفت و شنود/ مگه چی میگی؟!

گفت و شنود/ مگه چی میگی؟!

صهیونیست ها از یک طرف لاف می‌زنند و قُمپز در می‌کنند که پاسخ می‌دهیم‌(!) و از سوی دیگر واسطه می‌تراشند و پیغام می‌فرستند که ایران از مجازات آنها صرفنظر کند!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: از انتقام ایران چه خبر؟

گفتم: آمریکا به درخواست اسرائیل، از عربستان و قطر و امارات خواسته است تا آنها از ایران بخواهند از تصمیم خود برای مجازات اسرائیل صرفنظر کند!

گفت: ولی در همان حال، «‌گالانت‌» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی قُمپز در کرده و گفته بود آماده پاسخ به حمله ایران است!

گفتم: روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست از مقامات این رژیم خواسته است درباره پاسخ به تهدیدات ایران «لاف بی‌مورد» نزنند و نوشته است «‌ما با یک ضربه سخت و ویران‌کننده روبه‌رو شده‌ایم و این احتمال وجود دارد که در آینده اسرائیلی وجود نداشته باشد».

گفت: روزنامه صهیونیستی «‌هاآرتص» هم نوشته است «‌باید اعتراف کنیم که شکست سختی خورده‌ایم، شکست مطلق ولی برای پنهان کردن این شکست به دروغ روی آورده‌ایم‌».

گفتم: «‌یسرائیل کاتس‌» وزیر خارجه رژیم جعلی اسرائیل هم در یک عقب‌نشینی آشکار گفته است؛ «‌ما مسئولیت حمله به سفارت ایران در دمشق را برعهده نگرفته‌ایم و خواهان جنگ با ایران نیستیم»!

گفت‌:‌ از یک طرف لاف می‌زنند و قُمپز در می‌کنند که پاسخ می‌دهیم‌(!) و از سوی دیگر واسطه می‌تراشند و پیغام می‌فرستند که ایران از مجازات آنها صرفنظر کند!

گفتم: یارو لاف می‌زد و می‌گفت؛ توی هر جنگ و دعوایی که می‌کنم، همیشه حرف آخر را من می‌زنم! پرسیدند؛ چطوری؟ چی میگی؟! گفت؛ به طرف میگم، غلط کردم! به گور پدرم خندیدم!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top